GRATIS Verhuisdozen in Den Haag

Verhuisbedrijf Den Haag bezorgt u gratis verhuisdozen aan huis.

Hoe werkt onze verhuisdozen service in den haag?

 

Verhuisdozen Den Haag 1 EUR thuisbezorgt

Verhuisdozen Den Haag 1 EUR thuisbezorgt

Wanneer u de verhuizing door ons laat regelen dan zorgen wij niet alleen voor een ontspannen verhuizing maar ook de gratis gebruik en bezorging van onze verhuisdozen. Deze verhuisdozen worden thuis bezorgt enkele weken voor een verhuizing plaats vindt. Na de verhuizing komen wij deze verhuisdozen weer ophalen. U bent zo dus voorzien van stevige professionele verhuisdozen en u hoeft hier niet eens de deur voor uit.

Wat voor soort dozen zijn dit?

Onze verhuisdozen zijn voorzien van een dubbele bodem. Dit houd in dat de bodem extra naar binnen wordt gevouwen en dicht geklemd in gebruik genomen kunt worden. Deze dozen zijn ideaal voor zwaardere spullen zoals boeken bijvoorbeeld. Deze dozen kunnen een gewicht van ongeveer 25 kg aan. TIP : hoe weet je of een doos niet te zwaar is? Deze kun je dus vullen tot je hem nog met 1 been kan verschuiven. Als het gewicht niet te veel is moet je hem met 1 been kunnen verschuiven. Deze gewichtsnorm is niet alleen belangrijk voor de houdbaarheid van de dozen maar ook de arbo norm hanteert gezien de lichamelijke inspanning 25 kg als max. gewicht.

Mag ik de verhuisdozen houden?

De bedoeling is dat de verhuisdozen enkel te leen zijn. en na de verhuizing deze dozen terug moeten naar ons Verhuisbedrijf Den Haag. U kunt de verhuisdozen en of Garderobbe dozen wel kopen: verhuisdozen kosten per stuk 3,00 EUR excl btw. Garderobbe dozen kosten 20,- EUR excl btw. per stuk. incl roeder / ophang beugel voor kleding rekje.

 

Stel er gaan dozen kapot tijdens een verhuizing?

Als er tijdens een verhuizing dozen kapot gaan en het aantal zijn er meer dan 10 % worden er kosten in rekening gebracht voor de kapotte dozen meer dan 10 % met een prijs van 2,- EUR per stuk excl btw.

 

Wanneer kunnen mijn dozen worden bezorgt en opgehaald worden?

De verhuisdozen service van Verhuisbedrijf Den Haag bezorgt normaal 1 a 2 weken voor een verhuizing uw dozen aan huis. Wanneer u deze verhuisdozen eerder wilt dan is dit ook geen probleem. Het ophalen van de verhuisdozen kan normaal tussen 1 a 2 weken na een verhuizing plaats vinden of tot soms wel een maand na een verhuizing. Langer dan een maand doen we graag in overleg.

 

Is er een afstands limiet voor deze verhuisdozen bezorging?

Wij bezorgen indien u een verhuizing door ons laat regelen door heel Nederland onze verhuisdozen. Het maakt voor ons niet uit waar u woont.

 

 

2 thoughts on “GRATIS Verhuisdozen in Den Haag

 1. goedendag ,
  ik ga mijn kamer verbouwen en heb daar dozen voor nodig en om dozen te kunnen lenen is natuurlijk super

 2. Goedemiddag,

  Mijn naam is Roos Meijer. Ik ben een conservatorium studente wonend in Amsterdam.
  Afgelopen zomer ben ik een paar weken werkzaam geweest in het Nea Kavala vluchtelingenkamp in Noord Griekenland. Sinds ik terug ben in Nederland heb ik veel contact gehad met de vrijwilligers en vluchtelingen in het kamp en krijg ik veel berichten over de naderene winter waar iedereen tegenop kijkt. De meeste mensen slapen in tentjes die niet wind- en regenproof zijn. Verder hebben ze alleen zomerkleding.

  De temperaturen daar zijn in de winter rond de 0 graden (het sneeuwt zelfs op sommige plekken). Daarom ben ik bezig met het organiseren van een kleding inzamelactie om zo veel mogelijk winterkleding naar de kampen in Noord-Griekenland te kunnen versturen.
  Omdat ik er geweest ben weet ik precies waar het naartoe gestuurd moet worden, en kan ik garanderen dat de mensen in de kampen de kleding zullen ontvangen.

  Sinds ik een oproep heb gedaan naar donaties voor de actie word ik overspoeld met berichtjes van mensen die winterkleding willen doneren. Ondertussen probeer ik op meerdere manieren geld binnen te halen voor de enorme verzendkosten van de kleding.
  Eén ding wat nog echt nodig is zijn dozen. Genoeg dozen van dezelfde maat om alle gesorteerde winterkleding in te kunnen vervoeren. Omdat er al zo veel geld voor de verzendkosten moet worden opgehaald is er geen geld over om deze dozen te kopen. Daarom ben ik op zoek naar een verhuisbedrijf die de actie wil sponsoren door middel van het doneren van 100 verhuisdozen. Ik zal het bedrijf vernoemen op de facebookpagina en op de flyers en posters die verspreid zullen worden door Den Haag en Amsterdam.

  De actie heet ‘Winter Warmte’ en de facebook pagina zal eind volgende week verschijnen.
  Ondertussen kunnen mensen wel al doneren via deze link: https://www.gofundme.com/winterwarmte.

  Ik hoop dat jullie onderdeel willen worden van deze actie!

  Met vriendelijke groeten,
  Roos Meijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *