Info over verhuizingen

INFORMATIE OVER VERHUIZEN VERHUIZING VERHUISBEDRIJF

Verhuisbedrijf Den Haag in uw regio

Het geheim schuilt in onze aanpak: klant-tevredenheid én kwaliteit zijn onze voortdurende focus.

Verhuisbedrijf Den Haag levert topprestaties doordat zij het beste voor heeft met haar personeel en haalt ook het beste uit hen naar boven. Dit doen we al geruime tijd, elke dag weer.

De basis van Verhuisbedrijf Den Haag is het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden bij verhuizingen.

Inpakken/ uitpakken, monteren/ demonteren, transport en vervoeren van meubels en inboedel. Wij verrichten deze werkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren.

Bij elke afzonderlijke opdrachtgever worden de klantspecifieke wensen met betrekking tot het verhuizen van uw inventaris in kaart gebracht. Die worden, eenmaal goed doorgesproken, door vaste medewerkers uitgevoerd. Wij streven naar een grote betrokkenheid tussen onze mensen en de opdrachtgever cq de locatie. Waar het ons om gaat is dat het pand of woning uiteindelijk opgeleverd kan worden… wij nemen uw zorgen uit handen…

Veel aandacht besteden we aan communicatie. Hiermee bedoelen wij, dat goed en regelmatig overleg met onze opdrachtgevers en medewerkers, het niveau van onze dienstverlening op peil houdt en zelfs op een hoger plan brengt.

Ook vinden wij regelmatige en goede controle van vanzelfsprekend. Wij gaan voor kwaliteit voor onze opdrachtgevers.

Daar valt eer aan te behalen. Door het voortdurend coachen en motiveren van onze medewerkers, kunnen we iedere dag weer topprestaties leveren, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid de leidende factoren zijn.

Wij leveren nog ouderwets vakmanschap tegen een zeer redelijke prijs en schenken wij de nog bruikbare roerende zaken aan goede doelen.

Verhuisbedrijf Haaglanden houdt het overzichtelijk en duidelijk, één telefoontje of mail en wij komen direct bij u langs om een geheel gratis en vrijblijvende prijsopgaaf te doen.

Bel 070-215 88 23 of email info@verhuisbedrijfhaaglanden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *