Senioren verhuizen | Seniorenhulp Nederland | Verhuizen naar verzorgingstehuis | Seniorenverhuizing | (Schoon)Ouders verhuizen

Senioren verhuizen | Seniorenhulp Nederland | Verhuizen naar verzorgingstehuis | Seniorenverhuizing | (Schoon)Ouders verhuizen

SENIORENVERHUIZINGEN

 

Seniorenverhuizingen is een service van Verhuisbedrijf Den Haag voor ouderen of senioren maar ook voor bijvoorbeeld gehandicapten of mindervaliden. Aanleiding kan zijn het overlijden van een partner of ouder maar bijvoorbeeld ook niet meer goed zelfstandig kunnen functioneren of een behoefte aan meer sociaal contact. In de meeste gevallen gaat het om een verhuizing naar een kleinere woning (seniorenwoning , serviceflat of zorgcentrum) en moet de oude woning worden ontruimd.

 

Senioren verhuizing

Verhuisbedrijf Den Haag is gespecialiseerd in senioren verhuizing en ontruiming

Een ingrijpende gebeurtenis die veel praktische zaken met zich meebrengt. Op administratief gebied moet er een hoop geregeld worden. Welke spullen gaan mee en welke niet? Wat moet daar dan mee gebeuren? En komen veel zaken aan bod die tijd kosten of waarover een keuze moet worden gemaakt. In emotioneel opzicht kan het een zware tijd zijn, ook voor familie of kinderen, die vaak nauw zijn betrokken bij een seniorenverhuizing.

 

Verhuisbedrijf Den Haag kan u hierbij goed van dienst zijn en het mooie is: u bepaalt wat wij doen en wanneer! Wij kunnen voor een seniorenverhuizing het gehele traject verzorgen. Dus vanaf het inpakken in de oude woning tot en met het uitpakken, monteren en aansluiten in de nieuwe woning.

 

U kunt op de eerste avond op uw eigen bank naar uw eigen TV kijken, die uiteraard al helemaal geprogrammeerd is! Wij kunnen ook uw nieuwe woning, voor de verhuizing, stofferen en schilderen en uw oude woning na ontruiming opknappen, dus bijvoorbeeld gaten opvullen en schilderwerk verrichten.

 

Maar u kunt voor uw seniorenverhuizing ook alleen de onderdelen kiezen die u wilt! Het werkt heel simpel: u belt ons en maakt een afspraak. Wij komen langs voor een gesprek waarin u uitlegt wat uw wensen en ideeën zijn en wij kunnen u adviseren, informeren en mogelijkheden aanbieden. U bepaalt wat wij doen en u ontvangt hiervan een offerte. Deze is uiteraard vrijblijvend en nogmaals, u bepaalt wat wij doen! Voor onderdelen die u zelf wil doen kunnen wij ondersteuning bieden. U wil bijvoorbeeld zelf alles inpakken. Wij hebben dan voor u een handige lijst met tips hiervoor!

 

Een overzicht van wat wij voor u kunnen doen:

  1. Adviseren en informatie geven
  2. Veilig en vakkundig inpakken van uw bezittingen en eventueel uitpakken in de nieuwe woning
  3. Demonteren van meubels en eventueel monteren in de nieuwe woning
  4. Electrische apparaten aansluiten in de nieuwe woning
  5. Nieuwe woning voor de verhuizing stofferen/schilderen
  6. Abonnementen opzeggen of wijzigen
  7. Verhuizen
  8. Ontruimen oude woning: geheel leeg en oude vloerbedekking en gordijnrails verwijderen
  9. Opleveren oude woning: wij brengen de oude woning in de opleveringsstaat zoals afgesproken met de makelaar, verhuurder of woningcorporatie.

 

Senioren Ontruiming

Bij een senioren ontruiming zijn er meestal bezittingen die weg moeten worden gedaan maar nog goed te gebruiken zijn. Bij een seniorenverhuizing van Verhuisbedrijf Den Haag kunt u zelf aangeven wat hiermee moet gebeuren. U kunt een goed doel of stichting uitzoeken, er zijn er talloze die er andere mensen gelukkig mee kunnen maken. Uiteraard kunt u dit ook aan ons overlaten, wij brengen alle bruikbare goederen naar de Weggeef Winkels in Den Haag. Hier kunnen mensen die het hard nodig hebben goederen uitzoeken die ze goed kunnen gebruiken. Speelgoed en apparaten worden, indien mogelijk, gerepareerd. De WeggeefWinkels hebben geen kassa en werken dus geheel zonder winstoogmerk.

 

Verhuisbedrijf Den Haag is een betrouwbare partner in roerige tijden. Wij zijn altijd te bereiken als er vragen zijn en wij houden u op de hoogte als dat nodig is. Wij werken met gediplomeerd en zeer deskundig personeel en gaan discreet en netjes met uw bezittingen om. Bij ons is een afspraak een afspraak en deze worden bovendien duidelijk omschreven en vastgelegd. Dat geeft u de zekerheid dat wij u zonder problemen overbrengen naar uw nieuwe woonsituatie.

Bij ons is uw inboedel uiteraard verzekerd en verder werken wij met uitstekend materiaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *