Totaal oplossing verhuizingen

Verhuisbedrijf Den Haag biedt u de totaaloplossing bij het verhuizen.

U kunt ook kiezen voor onderstaande service.

 • Tijdelijke Meubel Opslag

  Wanneer u bij een verbouwing uw meubels, kantooruitrusting, … veilig tijdelijk wil opbergen, dan kunt u gebruik maken van onze tijdelijke meubel opslag. Alles wordt vakkundig geplastificeerd en tijdelijk tot maximaal 2 weken opgeslagen. Op een later tijdstip, door u gekozen, worden door ons Verhuisbedrijf Den Haag de meubelen even vakkundig bij u terugbezorgd. …

 • Verhuizingen

  Verhuisbedrijf Den Haag is actief in de streek Zuid Holland. Verhuisbedrijf Den Haag biedt gediplomeerde en zeer deskundig personeel aan. Er wordt gewerkt met modern materiaal en met bekwame verhuizers die uw inboedel kunnen de-monteren en/of inpakken. Voor meer informatie klik hier …

 • Transport Service

  Verhuisbedrijf Den Haag biedt u transport service voor het vervoeren van meubelen. U zorgt zelf voor het inpakken en demonteren van de meubelen. Wij nemen dan enkel het transporteren en vervoeren van uw goederen uit handen. Wij zorgen dat uw spullen netjes en veilig op uw nieuwe adres aankomen.

 • Verhuisbedrijf

  Zoekt u een verhuisbedrijf in Den Haag? Dan kan u beroep doen op Verhuisbedrijf Den Haag. Wij bieden u: – Gediplomeerd en zeer deskundig personeel. – Modern materiaal en verhuizers die weten hoe ze daarmee om moeten gaan. – Mogelijkheid om uw inboedel te laten de/monteren en/of in te pakken behoort tevens tot de mogelijkheden.

 • Verhuisbedrijf voor ondernemers en bedrijven.

  Een verhuizing is voor bedrijven een hele onderneming. Om efficiënter te kunnen functioneren moeten soms delen van de productie, het kantoor of de distributie intern of extern verplaatst worden. Toch is het enorm belangrijk dat de werking van de onderneming zo weinig mogelijk last ondervindt.

 • Ladderlift

  Bij een verhuizing een ladderlift gebruiken kan heel wat moeite besparen. U kunt de ladderlift namelijk inzetten om uw verhuizing vanaf een verdieping gemakkelijk te laten verlopen. Verhuisbedrijf Den Haag kunnen ook gebruik maken van deze ladderlift.

 • Verhuislift

  Het verhuur van een verhuislift, behoort tot één van de diensten van Verhuisbedrijf Den Haag. Een verhuislift maakt het verhuizen een stuk eenvoudiger want u kan terecht tot op 38 meter hoogte en u kan goederen tot 300 kilo omhoog of omlaag brengen. …

 • Verhuisbedrijven

  U staat op het punt te verhuizen? U wil daarbij professionele hulp? Dan kan u beroep doen op Verhuisbedrijf Den Haag. Verhuisbedrijf Den Haag is gevestigd in Den Haag en biedt u de totaaloplossing bij verhuizingen aan inclusief gediplomeerd en zeer deskundig personeel.

Meubelbewaring Verhuizingen Verhuis verpakkingen Verhuisfirma Verhuizen Ladderlift Verhuislift Verhuisbedrijven Verhuisbedrijf Den Haag

 

One thought on “Totaal oplossing verhuizingen

 1. Hoi, ik ben student en moet 1 koelkast transporteren naar mijn nieuwe woning. Van Bakhuizenstraat 171 naar Asstraat 6, hoeveel gaat dat mij kosten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *