Verhuizing Den Haag

verhuizing den haag,

Verhuizing vindt bij ieder mens in zijn leven meerdere keren plaats. Het verlaten van het ouderlijk huis is meestal de eerste stap, en daarna volgen er vaak meer. Het zijn mijlpalen in de levens van vele, en het zijn over het algemeen emotionele gebeurtenissen. Wij als ervaren verhuisbedrijf maken deze verhuizingen dagelijks mee. Verhuizingen is wat ons vak leuk maakt: de helpende hand bieden op deze gebeurtenissen in de levens van mensen.

 

Verhuizing -> Op jezelf gaan wonen

Er komt een tijd waarop je onder de vleugels van je ouders vandaan wil. Een eigen plek om te wonen is daarbij essentieel in deze ontwikkeling. Maar hoe komen je spullen daar? Je kunt je vrienden vragen te helpen, en wellicht en busje huren. Hierbij zijn nodig een rijbewijs, de borg, soms een credit card, en je loopt het risico van schade aan de bus. Ook moet je inschatten wat de grootte van de bus moet zijn. Ondertussen loopt je leven gewoon door met alle dagelijkse werkzaamheden die daarbij horen: naar school, werken… Deze combinatie zorgt vaak voor stress en de daaruit voortvloeiende gevolgen..

Verhuizingsbedrijf Den Haag helpt je hierbij. Wij nemen alle verhuizingszorgen van het plannen, inschatten, en uitvoeren voor je uit handen. Ook kunnen we je hierbij vooraf en gratis laten weten wat je hiervoor zou betalen, zodat je van te voren weet waar je aan toe bent. Hiernaast krijg je van ons de ruimte om zelf te bepalen wanneer we de verhuizing uitvoeren.

Soms staan familie en vrienden erop je te helpen bij een verhuizing. Wij zijn erg blij om te zien dat mensen wat voor elkaar over hebben! Hoe gaan we dan te werk? Door onze ervaring met verhuizingen, kunnen wij het samengestelde verhuisteam zo aansturen dat ieder zich nuttig voelt. Wij kunnen het werk verlichten door de zware en moeilijk te verplaatsen goederen uit handen te nemen. Een smalle trap kan voor problemen zorgen, en de wasmachine van vier hoog naar de bus tillen is ook werk voor specialisten.

Kortom: maak van je eerste verhuizing een leuke gebeurtenis! Vraag Verhuizingsbedrijf Den Haag om een vrijblijvende offerte, en herinner je verhuizing als iets leuks. Tip: vraag je omgeving als kado een kleine bijdrage voor je verhuizing, en je bent voordeliger uit!

 

Verhuizing en Samenwonen

Bij het samenvoegen van twee huishoudens komen andere aspecten om de hoek kijken. Allereerst smelten twee visies samen wat betreft inrichting van de nieuwe plek, wat natuurlijk een heugelijk feit is. Samenwonen betekend ook vanaf de verhuizing al dat relaties getest worden op stressbestendigheid! Wat gaat wel mee naar het nieuwe huis, en welke spullen mogen weg? Geven we het weg, of verkopen we een gedeelte van de inboedel? Wat is overbodig en kan eigenlijk wel weggegooid worden? En hoe gaan we dit allemaal plannen?

Ons motto is: Het komt goed. Door ons flexibel op te stellen vanaf het eerste gesprek is er van alles mogelijk.

Zo kunnen wij uw verhuizing bijvoorbeeld op twee verschillende momenten uitvoeren, zodat u tussendoor tijd heeft om de verbouwing af te ronden, of de kinderkamer eerst goed in te richten. U kunt het ook prettig vinden om niet het hele huis vol te zetten met dozen alvorens in te ruimen, maar de dozen in twee keer binnen te laten komen.

 

Kortom alles is bespreekbaar bij verhuizinsgbedrijf Den Haag dus bel ons en wij komen graag bij u langs: 070-215 88 23

 

Met vriendelijke groet,

 

Verhuizingsbedrijf Haaglanden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *