Verhuisbedrijf Den Haag Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
070 – 215 88 23

Werkwijze

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we contact met u op om een afspraak te maken. Wij vinden een persoonlijk gesprek belangrijk. Niet alleen om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie en de werkzaamheden, maar vooral om uw wensen en behoeften goed in kaart te krijgen.

Naar aanleiding van dit gesprek zullen wij een geheel vrijblijvende offerte aanbieden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Specifieke wensen, afspraken en eventueel meerwerk wordt opgenomen in de offerte. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en voor welke prijs.

Wanneer het u beter uitkomt komen wij ook  ‘s avonds langs voor een gesprek.

Wanneer u akkoord gaat met onze offerte plannen we samen met u een datum voor de verhuizing. Enkele weken voor deze datum komen wij onze gratis verhuisdozen brengen, zodat u kunt rustig kunt beginnen met inpakken. U kunt desgewenst ook gebruik maken van onze inpakservice.

De verhuizing

De verhuisdag is aangebroken. Wij komen met ons team van ervaren vakmensen uw spullen verhuizen. Indien u gebruik maakt van onze inpakservice zullen wij uw spullen inpakken. Wij zorgen zelf voor verhuisdozen en verhuisgereedschap. Grote meubels worden door ons  gedemonteerd. Met onze verhuiswagen(s) transporteren we schadeloos uw kostbare spullen naar de nieuwe locatie.

Bezemschoon

Indien afgesproken zullen wij uw oude woning bezemschoon maken, geheel naar de wensen en eisen van de woningbouwvereniging of makelaar. Denk aan het verwijderen van tapijt, en (kleine) reparaties als het vullen van gaten in de muren, verwijderen van vloerbedekking, afbreken van door u aangebrachte bouwwerken, witten van muren en plafonds etc.

Mochten er spullen over blijven die u niet meer wilt hebben dan brengen wij deze naar een goed doel.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Wij werken snel en netjes. We ruimen alles op en zullen geen bende achterlaten. Wanneer we klaar zijn met onze werkzaamheden maken we samen met u een eindcontrole. Mochten er nog dingen zijn die niet naar uw wens zijn dan lossen wij die op.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!